Wat zeggen onze klanten?

We zouden onszelf geen graszoden experts noemen als onze klanten daar ook niet zo over zouden denken. Laat u daarom niet door ons overtuigen, maar door onze tevreden klanten die u voorgingen. Dit zijn er gelukkig inmiddels al veel, we hopen dat we u binnenkort aan ons lijstje van tevreden klanten mogen toevoegen!

Bekijk ook eens een aantal projecten waar we trots op zijn!

Geerts & Groenendaal heeft bij ons een prachtig nieuw gazon gelegd. Na bij een aantal bedrijven via internet een offerte opgevraagd te hebben sprak de persoonlijke wijze waarop wij antwoord kregen ons aan. Ook de vragen die wij daarna telefonisch stelden werden netjes en snel beantwoord. Op de dag van de werkzaamheden waren ze op tijd bij ons en gingen direct aan de slag. Ze hadden op hun aanhangers een aantal machines bij zich waarmee het verwijderen van ons oude gazon heel snel ging, waarna zij verder gingen met het frezen van de grond, het egaliseren en het aanrollen. Direct daarna werd de grond gemest en het nieuwe gazon aangebracht. Voordat zij weggingen werden de tegelpaden nog netjes aangeveegd en schoongemaakt. Super werk Jimmy en Roy !

Familie Van den Berg uit Beuningen
Tijdens onze zoektocht naar een bedrijf dat ons kon voorzien van een nieuw gazon, zijn wij afgegaan op de professionele website. Met volle overtuiging kunnen wij zeggen dat jullie je beloften waarmaken. Heel correct werd er namelijk met een fijn team jonge mensen hard gewerkt om ons in korte tijd te voorzien van een mooi strak groen gazon. Nog steeds krijgen wij veel complimenten. Zoals wij hier zeggen: ’t kost iets mar dan hedde ok wa!’
Noud en Joke van Erp

‘S-ochtends gebeld voor informatie en diezelfde dag kon Jimmy nog langskomen en hadden we een offerte. Goed meegedacht en een mooie prijs want het was geen standaardklus. 2 weken later is het gras gelegd en het ligt er mooi bij. Heel prettig samengewerkt! Alle afspraken zijn nagekomen. Kortom ik zal jullie aanbevelen en mochten we nog een keer gras nodig hebben, bellen we gelijk! Bedankt, wij gaan lekker genieten van ons grasveld!

Fam. Schutselaars

Beste Jimmy en team, bedankt voor de prachtige en strakke grasmat die jullie in onze tuin hebben gelegd. Zeer vakkundig, goede communicatie vooraf en netjes gewerkt. Onze tuin is nu helemaal af!

Biek en Ingeborg uit Tilburg

We waren op zoek naar een bedrijf met een juiste prijs/kwaliteit en positieve referenties. Zodoende kwamen we in contact met Geerts & Groenendaal. Na mailcontact volgde ‘s-avonds al meteen telefonisch contact en werd een afspraak gemaakt voor de volgende dag met Jimmy. Die heeft een duidelijke en nette offerte voor ons gemaakt. Volgens afspraak zijn ze een week later begonnen onder leiding van Roy, maar konden helaas (na overleg met ons) wegens het slechte weer hun werkzaamheden niet afmaken. De volgende dag lukte dat wel en beschikken wij nu over een mooi grasveld. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en het nakomen van de gemaakte afspraken. Complimenten aan dit nog jonge bedrijf. Zeker de moeite waard om vrijblijvend contact met hun op te nemen.

Niels en Maria, Sint-Michielsgestel

Wij hebben bij Geerts & Groenendaal V.O.F. Hoveniersbedrijf grasmatten besteld. De grasmatten werden heel professioneel gelegd. Onze tuin is in een voormiddag omgetoverd naar een super mooi egaal grastapijt, kaarsrecht en zonder één enkele zichtbare naad. En dit voor een hele redelijke prijs. Heel goede, snelle en correcte service. Een echte aanrader !

Fam. Soetewey - Beyers
Na een contact met Geerts & Groenendaal voor het verwijderen van onze oude grasmat en het leggen van een nieuwe, hebben zij een snelle reactie gegeven en binnen een halve dag hebben ze ons weer een prachtige grasmat bezorgd. Jullie hebben zich prima aan hun afspraken gehouden en alles perfect en keurig opgeruimd achter gelaten. Wij bedanken jullie hartelijk voor de mooie en snelle afwerking. Jullie zijn echte professionals. Groeten Peter van Tol, Waalwijk
Fam. van Tol
Onze grasmat was aan vervanging toe. Geerts & Groenendaal gebeld, snelle reactie en offerte via de mail. Een paar dagen later weer een mooie grasmat voor een redelijke prijs.
Klasse!
Fam. Broeren
De mannen van Geerts & Groenendaal hebben de onkruidborders in onze boerderijtuin in minder dan een dag omgetoverd in een prachtig grasparadijs. Het zijn echte vakmannen waarop ik zeker nog een keer een beroep ga doen. Ik beveel ze dan ook van harte aan!

Wendy Geurkink, Heeswijk-Dinther

Wendy Geurkink
Hallo,

Vorige week woensdag hebben twee jongens van geertsgroenendaal bij ons graszoden gelegd.
Het resultaat is prachtig en zo te zien slaat het geweldig aan.
Wij wonen een jaartje in ons nieuwe huis en tijdens de verbouwing voorafgaand is de tuin grotendeels leeg gehaald en volledig omgeploegd.
Binnen een halve dag heeft de tuin een volledige metamorfose ondergaan.
Allereerst is de bovenlaag met onkruid verwijderd.
Vervolgens is het geheel geëgaliseerd en voor ik het wist lag er een prachtige strakke groene mat.
We zijn er erg blij mee, gaan nu bezig met het aanplanten van de border en gaan genieten van onze prachtige tuin.

Hartelijk bedankt,
Kees van Dijk
Oss

Kees van Dijk
U bent vandaag 06.06.15 / 220 meter graszoden komen leggen,
Ik wil U graag langs deze weg bedanken voor de snelle en vlotte afhandeling.
Na plaatsing alles netjes opgeruimd en meegenomen waar voor dank.
Ik zal niet nalaten U aan te bevelen bij familie en kennissen.
dank aan U en uw 5 medewerkers,,Toppie

Met vriendelijke groet,
Yvan van den Brugghen, Dilsen-Stokkem

Van den Brugghen, Yvan
Vandaag 8 mei zijn Jimmy en zijn maat bij ons aan het werk gegaan om ( na lang aarzelen onzerzijds) een nieuw graszoden gazon aan te leggen. De web-site van hun bedrijf sprak ons al aan, het straalde enthousiasme en vakmanschap uit. We kunnen nu zeggen dat deze kundige werkers hun beloften meer dan waar gemaakt hebben… Het nieuwe gazon ligt er prachtig bij, we hebben ruime voorlichting en instructies gehad en dat alles voor een prima prijs! ( en ook nog 3 maanden garantie)
Bedankt Jimmy en Robby we zijn zeer tevreden en kunnen jullie bij iedereen aanbevelen!
Beste groet, Fam. Backelandt
Fam. Backelandt
Ik heb via internet een poging gedaan om iemand te zoeken die graszoden kan leggen voor een schappelijke prijs, en dat is gelukt. Kwaliteit van het leggen is van dezelfde kwaliteit als het gras zelf. Men werkt ook erg netjes, dat viel zelfs in de buurt op. Ik kan iedereen aanraden om met jullie in zee te gaan.

Tom Bijl, Wijchen

Tom Bijl
Per toeval kwam ik op deze site. Geen spijt van. Prijs kwaliteit gunstig. Alles verlopen volgens afspraak.Nette en vriendelijke mensen welke precies deden wat was afgesproken. Zeer mooi gras en prima gelegd. Dank Jimmy en personeel. Zeker een aanrader. Ga op deze wijze verder.

Piet Matheeuwsen, Breda.

P. Matheeuwsen
Goed gewerkt !! Op zaterdag 8 mei de achtertuin voorzien van een mooi nieuw grasveldje. Prima kerels, goed verhaal en goed gewerkt. Nu na 3 maanden ziet het er nog perfect uit. Een aanrader!
Hans Fassbender
25 mei is Jimmy met zijn collega’s geweest om onze tuin verder leeg te halen, gelijk te maken en gras te leggen.
Buiten goede tips, gezellige mensen en flexibel in het ter plekke bekijken van de beste opties, zijn wij vanaf dag 1 tevreden over het resultaat.
Wat een plaatje ligt er nu !! Het gras groeit met de dag en ligt er super mooi en groen bij.

Waanzinnig bedankt !!
Van den Broek uit Oirschot

Fam. van den Broek
Deze week is Jimmy met 3 collega’s langsgeweest om graszoden te leggen in onze achtertuin. Eerst is de grond uitgebreid losgewoeld. Daarna hebben ze de tuin uitgevlakt. Daarna is het gazon snel, secuur en goed gelegd. Alles klaar na 1 avond doorwerken. Prima tips gekregen. Was ook de scherpste offerte van alle aanbieders.

Ziet er erg netjes uit. Vakwerk!

Fam. van Tiggelen
2 weken geleden heb ik gebeld en afgelopen maandag heeft Roy een nieuw grasveld aangelegd. Natuurlijk eerst het oude er uit gehaald. Ook nog een stukje verharding (terras) gemaakt. Alles in 1 dag klaar. Snel en goed! Alles ook weer netjes opgeruimd. De volgende keer als ik iets heb bel ik ze weer. Nog bedankt.
Ziet er erg netjes uit. Vakwerk!
Ad van Pinxten
Vandaag 8 mei zijn Jimmy en zijn maat bij ons aan het werk gegaan (na lang aarzelen onzerzijds) om een nieuw graszoden gazon aan te leggen. De website van hun bedrijf sprak ons al aan, het straalde enthousiasme en vakmanschap uit. We kunnen nu zeggen dat deze kundige werkers hun beloften meer dan waar gemaakt hebben… Het nieuwe gazon ligt er prachtig bij, we hebben ruime voorlichting en instructies gehad en dat alles voor een prima prijs! ( en ook nog 3 maanden garantie)
Bedankt Jimmy en Pim we zijn zeer tevreden en kunnen jullie bij iedereen aanbevelen!
Beste groet, JAMB.
JAMB
Mooi strak grasveld aangelegd. Snel en netjes gewerkt. Alles keurig afgevoerd en achtergelaten. Aanbevolen.
D. van Gent

Overtuigd? We maken ook van u
graag een tevreden klant!

Vraag uw gratis offerte aan >>